Iš ko gaminami veganiški desertai?

pagal | 2021-10-25

Veganiški desertai

Kartais mūsų klausia, iš ko gaminami veganiški desertai. Taip, sudėtį nurodome prie kiekvieno deserto, tačiau mūsų desertų sudėtis yra ypač gera. Mums labai rūpi, jog produktai būtų sveiki, švieži ir turėtų kuo daugiau vitaminų.

Kaip tai užtikriname?
Visų pirma, pas mus niekada nerasite deserto ar torto, kuris yra „pagulėjęs“, čia tokiems ne vieta. Mes atsakingai ne tik ruošiame, gaminame, bet ir laikome veganiškus desertus ir tortus, kad šie pasiektų Jūsų stalus kuo šviežesni.

Atsakingi ir sertifikuoti eko ūkiai

Labai džiaugiamės, jog tokios daržovės kaip: morkos, bulvės, burokėliai, moliūgai, cukinijos ir t.t., yra užaugintos atsakinguose Lietuvos ūkiuose. Spelta, avižiniai bei ruginiai miltai pas mus atkeliauja iš Zelbukio ūkio, o štai avinžirnius, riešutus ir kitus produktus perkame tik iš sertifikuotų eko ūkių, kurie dar niekada nenuvylė mūsų komandos.
Ūkio pasirinkimas yra ypač svarbus, nes norime, kad veganiški desertai būtų kuo natūralesni. Mums rūpi ir ūkininkų požiūris bei atsidavimas, mat tikime, jog meilė maisto gamybai turi prasidėti nuo minties, nuo pasiruošimo, nuo pirmų prisilietimų.

Kas padarys geriau, jei ne mes patys?

Stengiamės daryti patys tiek, kiek tik įmanoma, nes tik tokiu atveju tikrai žinai, kokia sudėtis, kokia nuotaika ir emocija yra viduj. Pavyzdžiui, mes patys gaminame majonezą, ketčupą, obuolių actą – tai yra mūsų virėjų džiaugsmas ir galimybė kuo daugiau prisidėti prie kokybės. Nesvarbu, ar tai tortai, ar veganiški desertai, visi jie yra gaminami su meile ir tik iš atsakingai atrinktų produktų.

Paragaukite mūsų siūlomų veganiškų desertų, pagamintų iš burokėlių, batatų, žemės riešutų, o gal mėgstamiausių uogų – visi jie neturi savyje gyvulinės kilmės maisto produktų. Paragavę mūsų veganiškų desertų, žmonės neretai stebisi, jog tas skonis, kurio jie taip laukė ir ieškojo, yra išgaunamas iš Lietuvoje augančių natūralių daržovių. Be jokių skonio stipriklių, baltojo cukraus, dažiklių, konservantų ir hidrintų riebalų. Iš gamtos į mūsų virtuvę, o iš ten – tiesiai Jums ant stalo.

Parengė Sabina Kemerienė